Ga naar de inhoud
paardrijden in de Algarve

Ben jij een ervaren paardrijder of een beginnende ruiter? Kom paardrijden in de Algarve en ontdek de pracht van Zuid Portugal per trouwe viervoeter. Maak lange strandritten en stop bij de mooiste uitzichtpunten die je niet kan bereiken met de auto. Help met het verzorgen van de paarden en neem ze mee naar de zee voor een ontspannen wandeling aan de kust.

De beste paardrijtochten worden georganiseerd in Albufeira en het westen van de Algarve, rondom het prachtige Carrapateira.

Paardrijden in Albufeira

Ervaar de verborgen pareltjes van Albufeira met een lokale gids tijdens deze tour van een halve dag. Verken prachtige stranden en geniet vervolgens van paardrijden voor een adembenemend uitzicht op de lagune terwijl je je gevoel van verwondering de vrije loop laat.

Paardrijden in Carrapateira

Paardrijtochten zijn mogelijk in het meest westelijke hoekje van de Algarve: Carrapateira. Hier, waar de heuvels de zee ontmoeten wandel je tussen de duinen terwijl je de golven aan de kust zie spoelen. Boek hieronder eenvoudig jouw paardrijtocht bij het goed gerecenseerde Carrapateira Extreme Tours.

Naast paardrijden bieden zij ook andere activiteiten aan zoals mountain biken, surflessen en SUP tours.

Paardrijden Algarve
Paardrijden Algarve

Veel gestelde vragen over paardrijden in de Algarve (FAQ)

Waar kan je paardrijden in de Algarve?

In de Algarve kan je paardrijden in Albufeira en in Carrapateira. Op beiden locaties zijn maneges te vinden waarvandaan paardrijdtochten georganiseerd worden langs de prachtige kustlijn van de Algarve.

Kan je paardrijden in Albufeira?

In Albufeira kan je paardrijden bij Algarve Explorer Tours. Hier worden dagelijks tochten georganiseerd van vier uur voor kleine groepen. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Wat kost paardrijden in de Algarve?

Paardrijden in de Algarve kost €95,00 per persoon voor een halve dag tour in Albufeira, of €70,00 in Carrapateira voor een tocht van een uur. Ook bieden ze daar een tocht aan van twee uur voor €140,00 per persoon.

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

De Algarve Specialist logo
Time to momo Algarve reisgids

Liever een papieren reisgids in handen? Bekijk hier mijn gloednieuwe reisgids: Time to Momo Algarve!

bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

🖼 Bestel hier een van mijn zelfgemaakte foto’s van de Algarve uitvergroot op canvas om je woonkamer op te fleuren met een tastbare herinnering.