Ga naar de inhoud

Algarve festival: Lagoa Wine Show 2024

  • David 

Ben je een liefhebber van wijn en gezelligheid? Dan mag je de Lagoa Wine Show niet missen! Dit evenement vindt plaats in de straten van Lagoa van 7 tot 10 juni 2024 en biedt vier dagen lang de beste wijnen, muziek, entertainment en gastronomie. En het beste van alles.. de toegang is gratis! Als Nederlander gaat mijn hart gelijk sneller kloppen.

Gedurende deze vier dagen verandert Rua Coronel Figueiredo in het wijncentrum van de Algarve. Hier kun je genieten van heerlijke wijnen, lekkere hapjes en een fantastische sfeer. De avonden beloven warm en sfeervol te worden, perfect voor een zomers uitje.

Dit jaar staan er weer grote namen op het programma. Geniet van de prachtige stemmen van Cuca Roseta, Bonga, Virgem Suta en Azeitonas. Ook de unieke klanken van Luana Velasquez, Teresinha Landeiro en Cremilde Medina mag je niet missen. Voor de liefhebbers van dans is er Flamenco door Anabel Veloso en Fado à Janela door getalenteerde lokale artiesten.

Naast muziek kun je kennismaken met gerenommeerde wijnproducenten, vooral uit de Algarve. Deze regio wint steeds meer aan populariteit in de wijnwereld dankzij de vele onderscheidingen op nationale en internationale competities.

Het Lagoa Wine Show vindt dagelijks plaats van 19:00 tot 24:00 uur en biedt een uitgebreid programma met muzikale optredens, wijnproeverijen, gastronomische tentoonstellingen, ambachten en showcooking. Elke dag kun je genieten van kookdemonstraties met regionale producten door een prominente chef. Dit is dé gelegenheid om de smaken van de Algarve te ontdekken.

Bekijk meer informatie over dit festival (in het Portugees) op: https://www.cm-lagoa.pt/conhecer/eventos/evento/lagoa-wine-show-2024

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 0 / 5. Stemmen 0

Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *