Meteen naar de inhoud

Coasteering in de Algarve – Spring van kliffen tijdens een coasteering avontuur in Sagres

  • David 

Een sportieve en avontuurlijke manier om de prachtige kustlijn van de Algarve te ontdekken is tijdens een coasteering avontuur in Sagres. Klim en spring vanaf rotsen in het water en zwem door grotten waar je normaal met een boot niet kan komen! Voor adrenalinezoekers vanaf 13 jaar is coasteering een spannende maar leuke activiteit die je kan ondernemen in het prachtige en ruige westen van de Algarve.

coasteering algarve sagres
Durf jij van de rotsen af te springen? Verleg je grenzen tijdens een coasteering avontuur in de Algarve!

Coasteering in Sagres, Algarve

Middenin het natuurpark Costa Vincenta in het westen van de Algarve, leg je tijdens dit drie uur durende coasteering avontuur een mooie route langs de kustlijn af terwijl je op rotsen klimt, er vanaf springt en tijdens het zwemmen een aantal watergrotten verkend. Ook al is het water van de Algarve wat aan de frisse kant, je zal er weinig van merken dankzij de wetsuit en waterschoenen die je bij aanvang van de excursie ontvangt.

De coasteering tour zal eenvoudig beginnen met sprongen van slechts een paar meter, maar voor de echte durfal is er ook een sprong van 10 meter hoogte! Naast alle spannende onderdelen van dit avontuur, zal de vriendelijke gids je ook van alles vertellen over de kustlijn van de Algarve, de zeedieren die er leven en de natuur in dit beschermde natuurpark. Uiteraard staat veiligheid voorop en zal je niets hoeven te doen waar je niet comfortabel mee bent.

coasteering algarve sagres
Spring alleen of samen vanaf de kliffen in de Algarve!

Coasteering Algarve prijzen

Een coasteering avontuur van drie uur kost €58,00 per persoon. Er vertrekken dagelijks slechts één of twee excursies en de maximale groepsgrote is 14 personen, waardoor reserveren van te voren wordt aangeraden. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer direct jouw coasteering avontuur!

🎫 Beschikbaarheid & reserveren

coasteering algarve sagres
Zwem door zeegrotten tijdens een coasteering avontuur in Sagres

Tips voor jouw coasteering avontuur in de Algarve

  • Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.
  • Smeer voldoende (oceaanvriendelijke) zonnebrandcrème.
  • Zelfstandig kunnen zwemmen is vereist.
coasteering algarve sagres
Durf jij een coasteering avontuur in de Algarve aan?

Meer handige informatie voor jouw avontuur naar de Algarve

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 0 / 5. Stemmen 0

Wees de eerste die dit bericht waardeert.