Ga naar de inhoud

Nederlandse supermarkten in de Algarve: Bitterballen en andere Nederlandse producten binnen handbereik!

  • David 

Goed nieuws voor expats, digital nomads en vakantiegangers die merken last te krijgen van trillende handen wegens een chronisch tekort aan bitterballen en hagelslag. Er zijn namelijk Nederlandse supermarkten in de Algarve, waar je Nederlandse producten kan kopen! Een aantal enthousiaste ondernemers realiseerden zich dat zij niet de enigen kunnen zijn die af en toe stiekem dromen over bittergarnituur en kruidnoten. Dat is goed nieuws voor jou en mij, want dankzij hun inspanningen kunnen wij nu ook in de Algarve genieten van een VrijMiBo inclusief kroketten, kaassoufflés en frikadellen!

Nederlandse supermarkt in Lagos: De GO Minimarket

In Lagos kan je Hollandse producten vinden in de kleine Nederlandse supermarkt GO Minimarket. Van Klene drop tot stevige erwtensoep van Unox en van bittergarnituur tot stroopwafels, hier vind je het beste uit Nederland in één winkel. Go Minimarket ligt aan de havenzijde van Lagos, achter het treinstation. Ideaal wanneer je per trein komt en zin hebt in een stroopwafel.

Naast Nederlandse producten, verkopen ze ook Scandinavische, Aziatische en Zuid Afrikaanse lekkernijen.

Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps naar de GO Minimarket en vergeet mij niet uit te nodigen voor de borrel 😉

Nederlandse supermarkt in Albufeira: Attent Holandes (Boliqueime)

Ben je op vakantie in Albufeira en smoor je naar Mora, dan kan je terecht bij de Attent Holandes – Hollandse Winkel in Boliqueime. Op een klein kwartiertje rijden vanaf Albufeira vind je deze grote Nederlandse supermarkt met meer dan 5000 Nederlandse producten, waaronder jonge en oude kaas, haring, gevulde koeken en bitterballen. Als ik zelf in de buurt ben, neem ik altijd een zak van 50 bitterballen mee, zodat ik een paar weken dagen vooruit kan.

Klik hier voor een routebeschrijving naar de Nederlandse supermarkt in Boliqueime.

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 5 / 5. Stemmen 8

Wees de eerste die dit bericht waardeert.