Ga naar de inhoud

Parasailen in de Algarve: Vlieg 80m boven het wateroppervlakte van Albufeira achter een boot!

  • David 

Een leuke en spannende activiteit om te ondernemen in de Algarve is parasailen! Hang alleen, samen of met z’n drieën aan een parachute terwijl je door een speedboat voortgetrokken wordt boven het de prachtige blauwe oceaan van de Algarve. Parasailen in de Algarve kan in Albufeira en doen je al vanaf €35,00 per persoon.

Parasailen in de Algarve wordt georganiseerd vanuit de jachthaven in Albufeira door AlgarExperience. Na een korte uitleg met veiligheidsinstructies zal je meegenomen worden naar de kust van de Algarve om vanaf het platform op de boot op te stijgen terwijl je voortgetrokken wordt door de speedboat!

In totaal zal je zo’n tien minuten op maximaal 80 meter hoogte hangen en kan je genieten van het uitzicht over Albufeira en de open oceaan. Op een heldere dag kan je in de verte een aantal andere plaatsen en stranden zien liggen en met wat geluk spot je zelfs voorbij zwemmende dolfijnen!

Parasailen Albufeira Algarve

In het hoogseizoen kost parasailen in Albufeira €35,00 per persoon. Maximaal 3 personen kunnen tegelijk aan de parasail hangen. In het laagseizoen zakt de prijs iets naar €30,00 per persoon. Al met al ben je ongeveer een uurtje bezig met de activiteit.

Aangezien er maar een beperkt aantal vertrekken per dag zijn, is het raadzaam om van te voren te reserveren. Bekijk hieronder de beschikbaarheid:

🎫 (klik) Tickets & beschikbaarheid

Parasailen Albufeira Algarve

Er geldt geen minimum leeftijd om te kunnen parasailen, maar wel een minimumlengte van 110cm. Verder wordt deze activiteit niet aangeraden voor zwangere vrouwen en personen met hoogteprijs, tenzij je deze angst juist wilt overwinnen!

Parasailen is deels afhankelijk van de wind die er staat. Als er weinig wind is, kan het zijn dat je maximaal met 1 persoon tegelijk kan parasailen. Mocht het helemaal windstil zijn of stormachtig, dan zal het bedrijf contact met je opnemen om je reservering te verplaatsen.

Op het water kan het, zeker als er golven zijn, flink schommelen. Als je snel last hebt van zeeziekte, kan je het beste een paar uur van te voren een tabletje innemen!

Parasailen Albufeira Algarve
Dit is het uitzicht op 80 meter hoogte boven de kust van Albufeira!

🎫 (klik) Tickets & beschikbaarheid

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 4.8 / 5. Stemmen 11

Wees de eerste die dit bericht waardeert.