Ga naar de inhoud

Emigratie begeleiding in het Nederlanders

emigratie begeleiding Portugal

Heb je de keuze gemaakt, of twijfel je nog? De beslissing om te verhuizen naar Portugal is er een die je leven zal veranderen. Ongeacht waar je in het proces bent, ik kan mij goed voorstellen dat het fijn is om te sparren met iemand die alle stappen van het proces al heeft doorgemaakt.

Als geëmigreerde Nederlander, assisteer ik sinds 2021 anderen die nadenken over het verruilen van de polders voor de praia’s.

Hoe dit precies werkt, zal ik hieronder toelichten.

Online of in persoon begeleiding

De hoeveelheid informatie die op je afkomt bij het inlezen over een emigratie naar Portugal kan overweldigend aanvoelen. Waar begin je met het proces en hoe zorg je ervoor dat je niks belangrijks vergeet? Een goede voorbereiding scheelt later een hoop stress en bespaart kosten.

Tijdens een online of in persoon consult, deel ik mijn ervaring over het leven in Portugal, plannen we samen de stappen die je moet zetten en breng ik je waar nodig in contact met andere betrouwbare specialisten.

David Gorlitz
Ik help u graag met uw emigratie naar de Portugese Algarve.

Tarieven

Mijn tarief voor online of in persoon (op locatie in de Algarve) consultancy of begeleiding is €40,00 per uur exc. 23% IVA. Tijdens deze consults bespreken we zaken zoals:

  • Informatie over het leven en levensonderhoud in de Algarve;
  • Stappenplan maken voor alle administratieve handelingen die komen kijken bij emigratie;
  • In persoon begeleiding naar instanties zoals het gemeentehuis en het belastingkantoor;
  • Meegaan naar bezichtigingen voor woonruimte.

Daarnaast kan ik assisteren met het vinden van woonruimte voor kort of langtermijn op basis van je wensen

In contact brengen met specialisten

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van professionals voor complexe handelingen of dienstverleningen. Denk hierbij aan:

  • Nederlandstalige en/of Portugese accountants voor belastingadministratie;
  • Importeurs die gespecialiseerd zijn in het invoeren van Nederlandse voertuigen naar Portugal en hier belastingvrijstellingen voor kunnen regelen;
  • Nederlandstalige makelaars.

Contact

Heb je naar aanleiding van de bovenstaande informatie vragen of wil je gebruik maken van mijn diensten? Via het onderstaande contactformulier kun je mij bereiken. Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden tijdens je emigratie naar Portugal!

De Algarve Specialist logo