Ga naar de inhoud
Time to Momo Algarve reisgids

📖 In mijn gloednieuwe reisgids Time to Momo Algarve neem ik je mee naar deze prachtige regio in Zuid Portugal. Nadat ik in 2021 arriveerde in mijn kleine Peugeot 107, duurde het niet lang voor ik verliefd werd op de natuur, het klimaat en de warmhartige Portugezen. Wat begon met een vakantie, eindigde in een emigratie.

Ondertussen heb ik duizenden kilometers afgelegd om de diverse dorpen, steden, stranden en eilanden van de Algarve te verkennen. De allerleukste plekjes, activiteiten, hotels en restaurants die ik tijdens mijn avonturen ben tegengekomen, staan genoemd in deze meer dan 200 pagina’s tellende reisgids.

In deze gids vind je mijn favoriete tips voor een bezoek aan bekende plaatsen zoals Faro en Lagos, maar ook wat minder bekende dorpen zoals Monchique en Sagres. Ook lees je over de Portugese cultuur, de geschiedenis en handige top 10 lijstjes.

Time to Momo Algarve:

  • Meer dan 25 trips met bezienswaardigheden, restaurants en activiteiten verspreid door de Algarve;
  • Leuke accommodatie tips variërend van schattige B&B’s tot glampings en eco-resorts;
  • Handige top 10 lijstjes en kaarten per bestemming;
  • Lees over de Portugese cultuur, de keuken en de geschiedenis van de regio;
  • Rijk aan begeleidende foto’s van fotograaf Femke Dam.

Time to Momo Algarve is onder andere te bestellen in de webshop van Bol.com maar ook in de boekenwinkels en kost €24,99. Kom je naar Praia da Luz in het westen van de Algarve en wil je de gids direct van mij kopen, stuur gerust een berichtje en dan spreken we op locatie af!

Ik hoop dat je er net zoveel van geniet om het boek te lezen als ik heb genoten van het schrijven ervan. Veel plezier alvast met de voorpret, en ik wens je een prachtig avontuur toe in het mooie Portugese Algarve!

Time to Momo Algarve – extra informatie

Titel:Time to Momo Algarve
Prijs:€24,99
Auteur:David Gorlitz
Uitgever:Time To Momo
ISBN/EAN:9789493338043
Uitvoering:Paperback
Afmetingen:215 x 140 x 27 mm
Taal:Nederlands
Verschijningsdatum:Maart 2024

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

De Algarve Specialist logo
Time to momo Algarve reisgids

Liever een papieren reisgids in handen? Bekijk hier mijn gloednieuwe reisgids: Time to Momo Algarve!

bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

🖼 Bestel hier een van mijn zelfgemaakte foto’s van de Algarve uitvergroot op canvas om je woonkamer op te fleuren met een tastbare herinnering.