Ga naar de inhoud
verblijven bij Nederlanders in de Algarve

Wist je dat de Algarve een levendige Nederlandse gemeenschap heeft? Verspreid door dit prachtige stukje Zuid-Portugal wonen veel gezinnen met een Nederlandse afkomst die de polders verruild hebben voor de praias. Een aantal van hen bieden (een deel van) hun woning aan ter verhuur voor bezoekers aan de Algarve.

Wil je graag bij Nederlanders in de Algarve logeren of verblijven in een accommodatie die gerund wordt door Nederlanders, bekijk dan eens hieronder het aanbod. Bij een aantal zullen de eigenaren aanwezig zijn in een ander deel van het huis, maar er zijn ook opties waar je het gehele verblijf voor jezelf zal hebben.

Dus wil je logeren bij Nederlanders in de Algarve, bekijk dan hieronder het aanbod van accommodaties in de Algarve met Nederlandse eigenaren:

Op de kaart hieronder vind je accommodaties in de Algarve met Nederlandse eigenaren. Verderop de pagina lees je meer over de faciliteiten per vakantiehuis en kan je een reserveringsaanvraag versturen.

Bekijk hieronder waar je bij Nederlanders kan verblijven in het westen van de Algarve:

Rua da laranja 12 – Lagos

Deze vrijstaande villa met twee slaapkamers ligt net buiten het centrum van Lagos. De ruime accommodatie beschikt over 2 slaapkamers met airconditioning, een ruime keuken en een buitenzwembad in de tuin. Ook staat hier een barbecue die gebruikt mag worden. Vanaf de villa is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto naar het centrum van Lagos. Deze villa is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust maar wel in de buurt van een grote plaats willen verblijven.

📅 Meer informatie & reserveren (klik)

Quinta da sol – Albufeira

Kom overnachten in een van onze 4 luxe appartementen aan de rand van Albufeira. Alle kamers hebben een fraai uitzicht over de omgeving en het centrum van de stad is slechts 5 minuten rijden.

Er is een buitenzwembad aanwezig met ligbedden en kinderen zijn van harte welkom.

Dagelijks wordt er een boeren ontbijtje voor je klaargezet en ‘s avonds worden de fakkels in de tuin aangestoken voor een romantische avond.

📅 Meer informatie & reserveren (klik)

Hier komen binnenkort accommodaties van Nederlandse eigenaren in centraal Algarve.

Hier komen binnenkort accommodaties van Nederlandse eigenaren in Oost Algarve.

Verblijven bij Nederlanders in de Algarve

Wil je jouw accommodatie in de Algarve toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Gebruik het onderstaande formulier om een accommodatie toe te voegen aan deze pagina.

Hoe werkt het? Na het aanmelden van je accommodatie zal deze gepubliceerd worden onder de juiste regio. Boekingsaanvragen die daaruit voortkomen, zullen automatisch per email doorgestuurd worden naar het opgegeven emailadres. Het is daarna de verantwoordelijkheid van de verhuurder om de correspondentie richting de gasten over te nemen. Het bijhouden van exacte beschikbaarheden is wegens de grote hoeveelheid micro-administratie op deze helaas site niet mogelijk.

Kosten? Het plaatsen van de advertentie is gratis, maar er zijn twee voorwaarden:
1. Op boekingen die voortkomen uit een aanvraag wordt 10% commissie op de totaalprijs in rekening gebracht. Ik vertrouw op de eerlijkheid van de verhuurder om aan te geven zodra een boeking gemaakt wordt.
2. Indien de accommodatie ook een eigen website heeft, zou ik daarop graag een link naar deze website willen hebben. Bijvoorbeeld met de tekst: ‘Kijk voor inspiratie of tips voor je verblijf in de Algarve eens op wwww.dealgarve.nl‘.

Vragen? Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt.

🏡 Verzoek accommodatie toevoegen

De Algarve Specialist logo
Time to momo Algarve reisgids

Liever een papieren reisgids in handen? Bekijk hier mijn gloednieuwe reisgids: Time to Momo Algarve!

bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

🖼 Bestel hier een van mijn zelfgemaakte foto’s van de Algarve uitvergroot op canvas om je woonkamer op te fleuren met een tastbare herinnering.