Meteen naar de inhoud
verblijven bij Nederlanders in de Algarve

Wist je dat de Algarve een levendige Nederlandse gemeenschap heeft? Verspreid door dit prachtige stukje Zuid-Portugal wonen veel gezinnen met een Nederlandse afkomst die de polders verruild hebben voor de praias. Een aantal van hen bieden (een deel van) hun woning aan ter verhuur voor bezoekers aan de Algarve.

Wil je graag bij Nederlanders in de Algarve logeren of verblijven in een accommodatie die gerund wordt door Nederlanders, bekijk dan eens hieronder het aanbod. Bij een aantal zullen de eigenaren aanwezig zijn in een ander deel van het huis, maar er zijn ook opties waar je het gehele verblijf voor jezelf zal hebben.

Dus wil je logeren bij Nederlanders in de Algarve, bekijk dan hieronder het aanbod van accommodaties in de Algarve met Nederlandse eigenaren:

Op de kaart hieronder vind je accommodaties in de Algarve met Nederlandse eigenaren. Verderop de pagina lees je meer over de faciliteiten per vakantiehuis en kan je een reserveringsaanvraag versturen.

Bekijk hieronder waar je bij Nederlanders kan verblijven in het westen van de Algarve:

Deze vrijstaande villa met twee slaapkamers ligt net buiten het centrum van Lagos. De ruime accommodatie beschikt over 2 slaapkamers met airconditioning, een ruime keuken en een buitenzwembad in de tuin. Ook staat hier een barbecue die gebruikt mag worden. Vanaf de villa is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto naar het centrum van Lagos. Deze villa is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust maar wel in de buurt van een grote plaats willen verblijven.

Verhuurmaanden: juni t/m september
Prijzen: xx per nacht / week

✅ 2 Slaapkamers✅ Airconditioning✅ Eigen keuken
✅ Buitenzwembad✅ 2 Badkamers✅ Gratis Wi-Fi
✅ Huisdieren welkom✅ BBQ aanwezig✅ Ligbedden

Bekijk hieronder waar je bij Nederlanders kan verblijven in het midden van de Algarve:

Bekijk hieronder waar je bij Nederlanders kan verblijven in het oosten van de Algarve:

Gebruik het onderstaande formulier om een accommodatie toe te voegen aan deze pagina.

Hoe werkt het? Na het aanmelden van de accommodatie door het onderstaande formulier in te vullen, zal deze gepubliceerd worden onder de juiste regio of plaats op volgorde van aanmelding. Boekingsaanvragen die daaruit voort komen, zullen automatisch per email doorgestuurd worden naar het opgegeven emailadres. Het is daarna de verantwoordelijkheid van de verhuurder om de correspondentie richting de gasten over te nemen. Het doorgeven van exacte beschikbaarheden is wegens de grote hoeveelheid micro-administratie niet mogelijk. Wel kan er een Google Agenda widget toegevoegd worden onder het kopje Meer Informatie & beschikbaarheid, waarin de verhuurder zelf de beschikbaarheid kan bijhouden. Wijzigingen in de kalender zijn direct zichtbaar.

Vergoeding. Waar boekingsplatformen zoals Booking.com of AirBnB commissie rekenen die op kan lopen tot 20% per boeking, kost het adverteren van een accommodatie op deze pagina eenmalig €60,00 per 12 maanden (ofwel €5,00 per maand), ongeacht het aantal boekingen dat hieruit voort komt. De twaalf maanden gaan in op het moment van publiceren van de accommodatie. Richting het einde van het termijn, zal een verzoek voor verlenging of annulering volgen. Het tussentijds verwijderen van een advertentie zal niet resulteren in een (gedeeltelijke) restitutie.

  • Geen enkele aanvraag? Gratis verlenging. Komt er gedurende de gehele 12 maanden geen enkele boekingsaanvraag binnen, dan is een verlenging van de volgende 6 maanden kosteloos!
  • Korting bij link-uitwisseling. Heeft u een eigen website met een domein autoriteit boven de 10? In ruil voor een backlink in de website footer krijgt u €20,00 korting.

🏡 Accommodatie toevoegen formulier

De Algarve Specialist logo
bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.