Meteen naar de inhoud

Jetski huren in Albufeira? – Algarve jetski’s verhuur al vanaf €45!

  • David 

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring vol adrenaline en avontuur in de Algarve, dan is het huren van een jetski in Albufeira de perfecte keuze. Na een korte veiligheidsinstructie en uitleg over hoe de jetski werkt, zit jij zelf achter het stuur en scheer je in hoog tempo langs de prachtige kustlijn van de Algarve! Dit is wat je moet weten over het huren van een jetski in Albufeira:

jetski huren Albufeira Algarve
Zit samen of alleen op een van de 110pk jetski’s die je in Albufeira kan huren.

Jetski huren in Albufeira

Bij het Nauticdrive Water Sports Center in Albufeira huur je eenvoudig en tegen een scherpe prijs een jetski waar je alleen of met twee personen op kan zitten. Na een korte veiligheidsinstructie en het ontvangen van een zwemvest, zal je zelf op avontuur mogen terwijl vanaf de kust de instructeurs een oogje in het zeil houden.

De goed onderhouden jetski’s beschikken over een Yamaha VX Sport 1100 met 110 pk en het gebied waar je in mag varen is gekaderd, maar relatief groot in tegenstelling tot andere plekken waar je jetski’s kan huren.

De minimumleeftijd voor bestuurders is 16 jaar.

🎫 Bekijk beschikbaarheid & direct reserveren

jetski huren Albufeira Algarve

Kosten jetski huren in Albufeira

Het huren van een jetski in Albufeira kost €90,00 per jetski voor een half uur. Als je samen op de jetski gaat, kost het je dus €45,00 per persoon. Het is mogelijk om foto’s te laten maken, maar voor deze optie zal je extra moeten betalen. Bij aankomst kan je aangeven of je foto’s van je avontuur wilt laten maken.

jetski huren Albufeira Algarve
Hoe snel durf jij te gaan met een 110 pk jetski?

Tips voor een jetski avontuur in de Algarve

  • Ook al is deze activiteit op het water en zal je nat worden, vergeet je niet in te smeren met (oceaanvriendelijke) zonnebrandcrème.
  • Wees voorzichtig als er golven zijn, want jezelf lanceren over een golf is leuk, maar landen zonder vering is best ruig.
  • Bekijk ook eens de onderstaande tips voor andere leuke en spannende activiteiten en bezienswaardigheden in de Algarve.

Meer handige informatie voor jouw avontuur naar de Algarve

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 0 / 5. Stemmen 0

Wees de eerste die dit bericht waardeert.