Ga naar de inhoud

Jetski huren in Albufeira of Vilamoura? – Algarve jetski’s verhuur al vanaf €45!

  • David 

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring vol adrenaline en avontuur in de Algarve, dan is het huren van een jetski in Albufeira of Vilamoura de perfecte keuze. Na een korte veiligheidsinstructie en uitleg over hoe de jetski werkt, zit jij zelf achter het stuur en scheer je in hoog tempo langs de prachtige kustlijn van de Algarve! Dit is wat je moet weten over het huren van een jetski in de Algarve:

jetski huren Albufeira Algarve
Zit samen of alleen op een van de 110pk jetski’s die je in Albufeira kan huren.

Bij het Dream Wave Algarve in Albufeira huur je eenvoudig en tegen een scherpe prijs een jetski waar je alleen of met twee personen op kan zitten. Na een korte veiligheidsinstructie en het ontvangen van een zwemvest, zal je zelf op avontuur mogen terwijl vanaf de kust de instructeurs een oogje in het zeil houden.

De goed onderhouden jetski’s beschikken over een Yamaha VX Sport 1100 met 110 pk en het gebied waar je in mag varen is gekaderd, maar relatief groot in tegenstelling tot andere plekken waar je jetski’s kan huren.

De minimumleeftijd voor bestuurders is 16 jaar.

🎫 Bekijk beschikbaarheid & direct reserveren (klik om te openen)

jetski huren Albufeira Algarve

Het huren van een jetski in Albufeira kost €90,00 per jetski voor een half uur. Als je samen op de jetski gaat, kost het je dus €45,00 per persoon. Het is mogelijk om foto’s te laten maken, maar voor deze optie zal je extra moeten betalen. Bij aankomst kan je aangeven of je foto’s van je avontuur wilt laten maken.

jetski huren Albufeira Algarve
Hoe snel durf jij te gaan met een 110 pk jetski?

Wil je een jetski huren in Vilamoura? Dat kan bij Floating Prestige Lda. Zij verhuren krachtige Yamaha VX Waverunners waarmee je in stijl (en hoog tempo) over het water scheert.

De kosten hiervan zijn €75,00 voor een tweezits jetski voor 30 minuten.

🎫 Bekijk beschikbaarheid & direct reserveren (klik om te openen)

jetski huren Vilamoura Algarve

In het prachtige vissersplaatsje Armação de Pêra huur je een jetski bij Moments Watersports. Ze bieden verschillende verhuurlengtes aan varierend van 15 minuten tot een half uur.

De kosten voor 15 minuten zijn €50,00, 20 minuten kost €60,00 en een half uur kost €80,00. Er kunnen twee personen op de jetski dus je kan de kosten delen!

🎫 Bekijk beschikbaarheid & direct reserveren (klik om te openen)

Jetski huren Algarve in Armaçao de Pêra
  • Ook al is deze activiteit op het water en zal je nat worden, vergeet je niet in te smeren met (oceaanvriendelijke) zonnebrandcrème.
  • Wees voorzichtig als er golven zijn, want jezelf lanceren over een golf is leuk, maar landen zonder vering is best ruig.
  • Bekijk ook eens de onderstaande tips voor andere leuke en spannende activiteiten en bezienswaardigheden in de Algarve.

Wat kost het huren van een jetski in de Algarve?

Het huren van een jetski in de Algarve kost tussen de €50 en €90 afhankelijk van hoe lang je de jetski wilt huren en met hoeveel personen. De meeste jetskiverhuurpunten verhuren de jetski tussen de 10 en 30 minuten.

Waar kan je een jetski huren in de Algarve?

Je kan in de Algarve een jetski huren in Albufeira, Vilamoura en Armação de Pêra.

Wat heb je nodig om een jetski te mogen huren in de Algarve?

Bij het varen op een jetski heb je een reddingsvest nodig voor veiligheidsredenen. Verder heb je geen vaarbewijs nodig. Sommige jetskiverhuurbedrijven vragen om een cash borg.

Hoe oud moet je zijn om jetski te mogen varen in Portugal?

De minimumleeftijd om zelfstandig een jetski te mogen varen in Portugal is 16 jaar. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Heb je een vaarbewijs nodig om een jetski te huren in Portugal?

Je hebt géén vaarbewijs nodig om een jetski te mogen besturen in Portugal. Iedereen (boven de 16) kan dus een jetski huren in Portugal.

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 4.9 / 5. Stemmen 11

Wees de eerste die dit bericht waardeert.