Meteen naar de inhoud
golfbanen algarve. golf spelen Albufeira, Faro, Portimão, Lagos en Sagres

Een enorm populaire activiteit in de Algarve is het spelen van golf op een van de meer dan 40 golfbanen die langs de zuidkust van Portugal te vinden zijn. Neem je eigen clubs mee of huur ze op locatie en besteed een dag, weekend of week in de zon op de green.

Ontdek de golfbanen in Lagos, Portimão, Faro en Albufeira en zet een persoonlijk record neer alvorens je geniet in de aangrenzende restaurants die heerlijke lokale gerechten serveren.

Dankzij het milde klimaat in de Algarve, is golf gedurende het hele jaar mogelijk én comfortabel. Ontdek de Mediterrane gastronomie in een van de vele uitstekende restaurants terwijl je uitkijkt over de greens met de zee op de achtergrond. Dankzij het nabijgelegen vliegveld van Faro, zijn bijna alle golfbanen maximaal een uur rijden verwijderd van het vliegveld, waardoor de golf resorts en banen eenvoudig te bereiken zijn voor een ieder op zoek naar tee time.

golfbanen algarve. golf spelen Albufeira, Faro, Portimão, Lagos en Sagres

Overzicht golfbanen in de Algarve

De Algarve is een enorm populaire bestemming voor golfers. Met meer dan 40 golfbanen verspreid over de zuid Portugese kust, is er altijd wel ergens tee time te vinden. De meeste golfbanen komen compleet met resort, maar ook als niet gast kan je er komen spelen. Hieronder vind je een gesorteerd overzicht van de beste golfbanen in de Algarve, inclusief green fees.

Afbeelding

Locatie & Naam

Green fees 18 holes

Website

Lagos

Espiche Golf Club

€51 - €140

Lagos

Boavista Golf & Spa Resort

€68 - €99

Lagos

Palmares Ocean Living & Golf

€84 - €115

Portimão

Penina Hotel & Golf Resort

€84 - €120

Portimão

Alamos Golf Course

€65 - €102

Portimão 

Vale Da Pinta Golf Course

€70 - €120

Silves

Silves Golf

€61 - €102

Albufeira

Salgados Golf Course 

?

Faro

San Lorenzo Golf Course

Vanaf €165

Faro

Quinta do Lago Golf Course

Vanaf €160

Golflessen volgen in de Algarve

Wil je je niveau naar een volgend level brengen of ben je beginner, ook dan kan je terecht bij een van de vele golf academies die te vinden zijn in de Algarve.

Espiche golflessen golflessen Algarve, Portugal. Golf, golfbanen golf spelen.

Espiche Golf Academy biedt individuele of groepslessen aan voor beginners en gevorderden die beter willen worden in hun spel. Er is een speciaal programma voor kinderen tot 18 jaar en het is mogelijk een video te laten maken van je afslag en deze te analyseren. Prijzen zijn €50 per uur voor 1 persoon of €60 voor 2 personen tegelijk.

Pinheiros Altos golflessen Algarve, Portugal. Golf, golfbanen golf spelen.

Pinheiros Altos golf, spa en hotels biedt individuele of groepslessen aan voor beginners en gevorderden. Ook hier is een speciaal programma voor kinderen tot 18 jaar en het is mogelijk een video te laten maken van je afslag en deze te analyseren. Prijzen zijn €80 per uur voor 1 of 2 personen tegelijk. Members krijgen een kleine korting.

Peter Lester Golf School Vilamoure golflessen Algarve

De Peter Lester Golf School is gevestigd in Vilamoura en is zeer gewild bij golfers uit alle delen van de wereld. Ze bieden coaching diensten aan alle niveaus van golfers van de jonge kinderen tot winnende tour professionals. Hier kan je 3 en 5 daagse cursussen volgen met respectievelijk 7 of 12 lesuren.

De leukste activiteiten in de Algarve

Naast deze leuke activiteit, zijn er nog veel meer avonturen te beleven in de Algarve. Op de activiteitenpagina vind je alle uitjes en excursies die de moeite waard zijn om te ondernemen. Van boottochten tot wijngaarden bezoeken en van quad rijden tot E-biken.

activiteiten Algarve Portugal boeken. Albufeira, Faro, Sagres, Lagos, Portimão
De Algarve Specialist logo
bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.