Ga naar de inhoud
sportvissen vistrip Algarve

Stap aan boord van een Portugese vissersboot en ga mee op een vistrip voor de kust van de Algarve. Met op de achtergrond een prachtige kustlijn probeer je samen met de ervaren kapitein een aantal vissen te vangen voor eigen consumptie! Een visreisje in de Algarve is een leuke activiteit voor ervaren sportvissers of beginners die voor het eerste een lijntje willen uitgooien.

Vistrips in de Algarve vertrekken vanuit Portimão en Fuseta en beiden plaatsen zijn goed bereikbaar vanuit andere plaatsen zoals Albufeira en Lagos. Bekijk hieronder de leukste vistrips en boek direct!

Hieronder vind je de leukste vistrips in de Algarve:

Sportvissen Algarve - vistrip

🐟 Vistrips en sportvissen in Portimão

Dit zijn de leukste vistrips en sportvis excursies in Portimão:

vis excursie Algarve. vis tour sportvissen Algarve, vistour.

Stap in Portimão aan boord van de Vida Nova en vertrek samen met de ervaren kapitein op een vistrip voor de kust van de Algarve.

Tijdens dit 4 uur durende avontuur zal het anker op zo’n 5 kilometer vanaf de kust zakken en mag je aan de slag met je geleende hengel om zo een aantal van de verschillende soorten vis te vangen die de Portugese zuidkust rijk is. Denk hierbij aan rode snapper, zeebaars, zilverbrasem, goudbrasem en meer.

Alle benodigdheden zijn inclusief en deze vistrip is het beste geschikt voor een groepje van ongeveer 3-4 personen om de kosten te delen. Dit maakt het een perfecte activiteit voor vrienden of een gezin die van sportvissen houden en een leuke activiteit in de Algarve willen ondernemen!

🐟 Vistrips en sportvissen in Fuseta

Dit zijn de leukste vistrips en sportvis excursies in Fuseta:

vissen Algarve vistrip

Een klein half uurtje vanaf Faro en Tavira stad vind je het plaatsje Fuseta, waarvandaan deze leuke vistocht georganiseerd wordt. Tijdens deze 2,5 uur durende vaartocht leer je kennis maken met de wereld van het sportvissen terwijl je over de blauwe wateren van de Algarve vaart.

De ervaren schipper zal je na het laten zakken van het anker meer vertellen over de materialen en de soorten vissen die ermee te vangen zijn. Een sportvistocht is een leuke activiteit voor het hele gezin, waarbij de jongsten uiteraard ook een poging mogen wagen om iets aan de haak te slaan!

Houd je van een relaxe wateractiviteit met een kleine groep, dan is een sportvistocht in de Algarve echt iets voor jou.

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

De Algarve Specialist logo
Time to momo Algarve reisgids

Liever een papieren reisgids in handen? Bekijk hier mijn gloednieuwe reisgids: Time to Momo Algarve!

bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

🖼 Bestel hier een van mijn zelfgemaakte foto’s van de Algarve uitvergroot op canvas om je woonkamer op te fleuren met een tastbare herinnering.