Ga naar de inhoud

Wakeboarding in de Algarve? Leer wakeboarden bij Wake Park Lagos!

  • David 

Wake Park Lagos is een gloednieuwe wakeboarding locatie in de prachtige Algarve, Portugal. Dankzij de state-of-the-art faciliteiten, biedt het een onvergetelijke ervaring voor zowel beginners als gevorderde wakeboarders. Dus ben je op zoek naar uitdaging, adrenaline of gewoon een dag vol plezier op het water, bij Wake Park Lagos ben je aan het juiste adres! Ga je zelf niet het water in? Langs de kade kan je heerlijk in de zon zitten terwijl je geniet van een snack van de gezonde snackbar.

Wakepark Lagos. wakeboarding Algarve
Dit kan jij zijn tijdens je eerste wakeboard sessie in Wake Park Lagos!

Als je nog nooit eerder op een wakeboard gestaan hebt, is dit de perfecte locatie om het eens te proberen. Als je een eigen board heb, kan je deze meenemen, maar uiteraard verhuren ze ook boards voor verschillende niveaus.

Wake Park Lagos is geopend van april tot en met oktober op maandagen, dinsdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12:00 – 18:00.

  • 2 verschillende wakeboarding kabelbanen met andere obstakels. Baan 1 obstakels zijn: ”Fun box, up rail, whale” en baan 2 obstakels zijn: ”wall ride, spine (double side kicker)’“. Maar geen zorgen, je hoeft deze schansen en rails niet te nemen als je het nog aan het leren bent!
  • Een gezonde snackbar waar je koffie en lunch kan krijgen voor of na je sessie op het water.
  • Heb je iets te vieren? Zoals een verjaardag of bedrijfsborrel, dan kan je de locatie gedeeltelijk of volledig afhuren als feestlocatie.
  • Wakeboarding toernooien. Een aantal keer per jaar organiseren een wakeboarding toernooi, waarbij je je zieke skills kan laten zien, of het overlaten aan de pro’s en vanaf de kant toeschouwen met een longdrink in je ene hand en een bord chili con carne in de andere.
Wakepark Lagos. wakeboarding Algarve
De wakeboarding baan bij Wake Park Lagos. Bron: https://wakeparklagos.com/water-park-algarve/
15 minuten sessie met je eigen board15 minuten sessie met een gehuurd board30 minuten wakeboardles inclusief materiaal
Inclusief reddingsvest, helm en wetsuitInclusief reddingsvest, helm en wetsuitInclusief reddingsvest, helm en wetsuit
Exclusief boardInclusief boardInclusief board
€20€30€60

Ben je een local of wil je meerdere ritten maken tijdens je verblijf, dan kan je een 10 of 20 rittenkaart kopen of gelijk een seizoen pas!

Er is geen betere manier om je wakeboarding niveau 5 levels op te krikken dan via een wakeboard kamp! Verblijf een week in het prachtige Lagos en geniet van 7 nachten, half-pension, 5 dagen les en onbeperkt ritten maken in het wake park. Prijzen variëren €695 tot €840 afhankelijk van het seizoen.

Wake Park Lagos ligt nabij Lagos, zo’n 45 minuten rijden vanaf Albufeira of 25 minuten vanaf Portimão. Het park ligt net buiten Lagos en op locatie zijn voldoende parkeerfaciliteiten.

Klik hier voor de Google Maps pin: R. de São Pedro, 8600-302 Lagos

Wakepark Lagos. wakeboarding Algarve

Meer informatie en aankondigingen van activiteiten en toernooien vind je op hun website: www.wakeparklagos.com

Ben je of kom je binnenkort naar de Algarve? Mijn website staat boordevol activiteiten, tips, bezienswaardigheden en blogs waarmee je het meeste uit je vakantie kan halen. Een paar voorbeelden:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 5 / 5. Stemmen 4

Wees de eerste die dit bericht waardeert.