Ga naar de inhoud
Quad rijden tour Albufeira Algarve

Spring op een 1- of 2-persoons quad of buggy en ontdek de Algarve tijdens een opwindende offroad quad of buggy tour! Kies voor een georganiseerde quad tocht van een paar uur of maak er een dag vullende activiteit van inclusief lunch door dit quad avontuur te combineren met een bezoek aan een kasteel.

Quad tours in de Algarve vertrekken vanuit Albufeira, Lagos, Silves en Almancil waardoor de vertrekpunten ook goed per auto bereikbaar zijn als je verblijft rond Faro of Portimão.

Vind hieronder de verschillende quad & buggy excursies in de Algarve en reserveer direct jouw outdoor avontuur. Aangezien quad rijden in de Algarve een populaire activiteit is en er een limiet is aan het aantal voertuigen, raad ik aan om ten minste een paar dagen van te voren een reservering te maken.

Quad tour Albufeira Algarve boeken
De verschillende prijzen van quad te rijden in Albufeira met Algarve Riders.

Quad en buggy rijden in Albufeira

Algarve Riders review, quad rijden, quad tour.

Een quad of buggy avontuur in Albufeira doe je met Algarve Riders. Ga offroad door het prachtige landschap van de Algarve tijdens een van de zes verschillende tours. Kies eerst of je per quad of buggy op avontuur wilt en vervolgens de lengte: een Experience tour van anderhalf uur, een halve dag tour van 3 uur of een volledige dag excursie inclusief lunch van 6 uur.

Algarve Riders staat bekend als de beste tour operator voor buggy en quad tours en scoren een overweldigende 5 uit 5 met meer dan 500 deelnemers. Bekijk hieronder de prijzen van de diverse excursies of maak direct een reservering via de volgende knop:

Algarve Riders – Quad tours & prijzen

Tijdens de avontuurlijke quad tours van Algarve Riders ervaar je de kracht van een 300CC quad terwijl je door het prachtige landschap van de Algarve rijdt. Na een uitgebreide instructie waarbij besturing & veiligheid voorop staan, zal je nadat je gewend bent aan het voertuig op pad gaan door het binnenland van de Algarve.

Kies in de tabel hieronder uit één van de volgende drie tours die variëren in duur van anderhalf uur tot een dagvullend programma van 6 uur waarbij je onderweg ook luncht op een mooie locatie.

TourDuurPrijs
Experience

Quad Algarve Albufeira
90 minuten€75 per quad (max 2 personen op één quad).

+ €10 voor twee bestuurders op één quad.
Halve dag

Quad Algarve Albufeira
3 uur€100 voor 1 persoon of €130 voor 2 personen met 1 bestuurder op één quad.

+ €15 voor twee bestuurders op één quad.
Volledige dag

Quad Algarve Albufeira
6 uur€175 per persoon. 1 persoon per quad.

Lunch inclusief.

Algarve Riders – buggy tours & prijzen

Een buggy is net als een quad een offroad voertuig, maar lijkt iets meer op een auto. De buggy’s van Algarve Riders beschikken over een indrukwekkende 550cc. Na een uitgebreide uitleg met instructies over het besturen van het voertuig en de veiligheid, zal je achter de tourgids aanrijden door het prachtige binnenland van de Algarve.

Kies in de tabel hieronder uit één van de volgende drie buggy tours die variëren in duur van anderhalf uur tot een dagvullend programma van 6 uur waarbij je onderweg ook luncht op een mooie locatie.

TourDuurPrijs
Experience

buggy tour Albufeira Algarve
90 minuten€110 per buggy (max 2 personen op één buggy).
+ €10 voor twee bestuurders op één buggy.
Halve dag

buggy tour Albufeira Algarve
3 uur€140 voor 1 persoon of €160 voor 2 personen met 1 bestuurder op één buggy .
+ €15 voor twee bestuurders op één buggy.
Volledige dag

buggy tour Albufeira Algarve
6 uur€225 voor 1 persoon of €275 voor 2 personen op 1 buggy.
+ €20 voor twee bestuurders op één buggy.
Inclusief lunch.

Reservering aanvragen

Via het officiële boekingsplatform Fareharbor vind je de actuele beschikbaarheid en reserveer je direct jouw quad of buggy avontuur in Albufeira. Klik op de knop hieronder om te reserveren:

Quad rijden in Albufeira met Algarve Riders
Quad rijden in Albufeira met Algarve Riders

Quad rijden in Lagos

Vanuit Lagos wordt sinds kort ook een quad tour georganiseerd. Ontdek een aantal van de mooiste plekjes rond Lagos per vierwieler terwijl je de adrenaline door je aderen voelt stromen.

Quad tour vanuit Lagos door Sharks in the Mud

quad tours lagos review
quad tour Lagos Algarve

Ga op een off-road avontuur tijdens een quad tour die vertrekt vanuit Lagos. Tijdens deze 75 minuten durende tour neemt de gids je mee langs een aantal prachtige locaties zoals het Meia Praia strand, Vale da Lama en de jachthaven van Lagos. Uiteraard is er onderweg tijd voor een foto en zal de ervaren gids je meer vertellen over het landschap en de geschiedenis. Heb je nog nooit quad gereden? Geen probleem, voor vertrek krijg je een uitgebreide instructie zodat je je veilig en vertrouwd op de quad voelt terwijl je een aantal van de mooiste plekjes in de Algarve ontdekt.

Quad & buggy tours in Silves

Voor een off-road buggy avontuur in het binnenland van de Algarve, moet je bij Off Road Nature Tours zijn in Silves. Zij bieden sinds kort de volgende avontuurlijke buggytour aan:

Off-road vierwieler buggy tour Silves

quad tours silves review

Deze gloednieuwe offroad buggy tour vertrekt vanaf het historische plaatsje Silves. Het voordeel van dit vertrekpunt, is dat je vanaf hier direct in het ruige Algarve landschap bent en met je stoere off-road buggy door heuvels en valleien rijdt. Deze tocht duurt anderhalf uur en tot twee personen kunnen in één buggy. Uiteraard krijg je een helm, bril en instructies alvorens je zelf achter het stuur kruipt!

Off-road buggy & quad tour in Almancil

Vanuit Almancil organiseert Algarve Adventures off-road buggy tours door het binnenland van de Algarve. Kies voor een buggy met 2 of 4 zitplaatsen of een open quad met 2 zitplaatsen en ontdek het heuvelachtige landschap in het midden van de Algarve.

Off-road buggy-/quadtour Almancil

Off-road buggy-/quadtour Almancil reviews

Tijdens deze anderhalf uur durende quad- of buggytour verken je de onverharde wegen van het idyllische binnenland van de Algarve. Aangezien je met slechts met maximaal 8 deelnemers op pad gaat, zal je weinig hoeven te wachten en voelt het persoonlijk aan! De route neemt je mee langs amandelboomgaarden, johannesbroodbomen en mooie uitzichtpunten in dit deel van de Algarve.

FAQ – veel gestelde vragen over quad tours

Wat is quad rijden in Albufeira?

Quad rijden in Albufeira is een spannende en unieke activiteit die je de mogelijkheid biedt om de prachtige omgeving van Albufeira en de Algarve te verkennen op een vierwielige all-terrain voertuig, ook wel quad genoemd. In tegenstelling tot een auto, zit je op het voertuig, welke gemaakt is om off-road te gaan en wel tegen een stootje en wat modder kan.

Is er ervaring nodig om deel te nemen aan quad rijden in Albufeira?

Nee, ervaring is niet vereist om deel te nemen aan een quad tour. De ervaren gidsen geven je vooraf een instructie en zorgen voor je veiligheid tijdens de hele rit. Zo kan je vertrouwd op pad en hoef je je geen zorgen te maken als het je eerste keer is!

Is quad rijden Albufeira geschikt voor gezinnen en kinderen?

Ja, quad rijden in Albufeira is een geweldige activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Let op: Kinderen mogen niet zelf rijden, maar mogen wel mee als passagier!

Heb je een rijbewijs nodig voor quad rijden in Albufeira?

Ja, om quad te mogen rijden in Albufeira zal je een B rijbewijs nodig hebben. Mensen zonder rijbewijs mogen uiteraard wel mee als passagier.

Wat voor kleding moet ik dragen tijdens quad rijden Albufeira?

Tijdens het quad rijden in Albufeira, wordt het aangeraden om comfortabele kleding te dragen die vies mag worden, stevige schoenen en zonnebrandcrème. Een helm en veiligheidsuitrusting worden door het bedrijf verstrekt.

Hoe lang duren de quad tours in Albufeira?

De duur van een quad rijden Albufeira tour varieert, afhankelijk van de gekozen route en het pakket. Je kan kiezen uit een tour van anderhalf uur, drie uur of zes uur.

De Algarve Specialist logo
Time to momo Algarve reisgids

Liever een papieren reisgids in handen? Bekijk hier mijn gloednieuwe reisgids: Time to Momo Algarve!

bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

🖼 Bestel hier een van mijn zelfgemaakte foto’s van de Algarve uitvergroot op canvas om je woonkamer op te fleuren met een tastbare herinnering.