Meteen naar de inhoud
private charter boat huren Lagos

Vanuit de haven in Lagos is het mogelijk om een private charter boot af te huren om met uitsluitend je eigen gezelschap de kustlijn van de Algarve te ontdekken. Spring aan boord van de SeaSofia, een luxe catamaran en laat je verwelkomen door een vrolijk Brits echtpaar die de kust van de Algarve op hun duimpje kennen en meer dan 15 jaar excursie-ervaring hebben.

Verken vanaf het onder- of bovendek de Ponta de Piedade en spring daarna op een stand-up paddleboard om op eigen kracht door de indrukwekkende grotten heen te varen over het kraakheldere blauwe water. Het afhuren van deze mooie catamaran is de leukste manier om de kust van de Algarve te ontdekken met de hele familie of een groep vrienden. Met wat geluk, kom je zelfs wilde dolfijnen tegen!

Bekijk hieronder een video impressie van wat je te wachten staat tijdens dit avontuur op het water:

Prijzen en informatie

De kosten voor dit private charter avontuur voor de kust van Lagos zijn €55,00 per persoon met een minimum van 4 personen. Er kunnen maximaal 8 personen mee aan boord en een excursie duurt zo’n 2,5 uur.

boot afhuren Lagos

Boekingsaanvraag

Aangezien OceanBlue maar over één boot beschikt, is het raadzaam om ruim van te voren te reserveren. Gebruik het boekingsformulier hieronder om direct een reservering aan te vragen.

De Algarve Specialist logo
bijzondere overnachtingen algarve
dolfijnen spotten Algarve
benagil grot bezoeken algarve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.