Ga naar de inhoud

Verhuizer Portugal – Beste verhuisbedrijf voor emigratie naar Portugal

  • David 

Op zoek naar een betrouwbare verhuizer voor je inventaris naar Portugal? Laat je inboedel veilig en snel verhuizen van Nederland naar Portugal via een betrouwbaar bedrijf die zorgvuldig omgaat met je spullen. Laat je meubels van je oude huis in Nederland naar je nieuwe adres vervoeren tegen een scherpe prijs en zonder stres.

Heb je de stap gemaakt en emigreer je van Nederland naar Portugal? Of heb je een tweede woning gekocht en wil je wat inboedel laten verhuizen naar je vakantiewoning?

De Algarve Specialist werkt samen met een internationale verhuizer gespecialiseerd in verhuizing tussen Nederland en Portugal. Zo komen jouw spullen veilig en snel aan in bestemmingen zoals Lissabon, Porto, de Algarve of andere plaatsen.

Vul hieronder het formulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte voor je verhuizing naar Portugal.

Verhuizer portugal

Een inboedel verhuizen naar Portugal is een flinke uitdaging. De route is zo’n 2200 kilometer en een bus huren voor de hele reis kan een prijzige aangelegenheid zijn. Door je verhuizing uit te besteden aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf, hoef je zelf niet de lange afstand te overbruggen en maak je gebruik van ervaren chauffeurs die de weg kennen.

verhuisbedrijf portugal

De kosten voor het inschakelen van een internationale verhuizer tussen Nederland en Portugal kost tussen de €900 – €5000, afhankelijk van de hoeveelheid inventaris die verplaatst moet worden. In het geval van slechts een aantal verhuisdozen, zal de prijs een stuk lager liggen dan een complete inventaris inclusief bank, bedden, koelkast en andere huisraad.

Voor een exacte prijsopgave, vul het onderstaande formulier zo accuraat mogelijk in zodat je een kostenindicatie kan krijgen.

inboedel verhuizen naar portugal

Vul hieronder het formulier in om kosteloos een offerte aan te vragen.

Sta je op het punt om te verhuizen naar Portugal? Bekijk ook eens deze pagina’s:

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Score: 0 / 5. Stemmen 0

Wees de eerste die dit bericht waardeert.